Wachten op mij

Bestel de CD

Beluister compilatie

Over de CD

‘Je steekt je duim op. De band loopt. Stilte. Ik doe mijn ogen dicht en wacht...en dan, alsof alles in mij samenbalt, begint het. Zomaar, argeloos. Ik ben hier om te ontvangen wat zich ontvouwt. Ik weet dat je luistert aan de andere kant van het glas. Spiegelbeeld van concentratie.’

Met grote blijheid en dankbaarheid denk ik terug aan het maken van dit eerste Nederlandstalige album ‘Wachten op mij’. Een proces dat veertien maanden heeft geduurd. Ik werkte samen met producer Crip Theeuwes van Volver Studio. In de samenwerking volgden we wat zich aandiende, met groot vertrouwen, humor en zonder enige concessie.

Naast de gitaren als mijn metgezellen zijn er de muzikanten. Ik ben ongelofelijk blij dat zij, ieder van hen, hun grote kwaliteit en hun hart er in hebben weten te leggen.

Omdat de CD veel ruimte, speelsheid en stilte in zich heeft, wilde ik dit in de vormgeving terug laten komen. Ik moest denken aan monniken die alles met de hand schreven. Geen computer dus. Dat heb ik geweten: een nonnenklus. Maar ik ben blij dat ik het heb gedaan.

Ik ben dolblij met iedere noot en bladzijde! Met grote dank aan Crip en de muzikanten! Veel plezier ermee luisteraar...

Sandra Coelers: tekst, muziek, zang, gitaar, requinto en vormgeving
Marlon van Mook: contrabas
Simone Sou: percussie
Marjolein Kempen: fluit, altfluit
Hans Sparla: trombone
Hermine Deurloo: chromatische mondharmonica
Remko Kühne: hammond
Michel Mulder: bandoneon

Lovende recensie in Brabant Cultureel, tijdschrift voor kunst, cultuur en literatuur.

Lees het artikel (in JPG formaat)

Lees het artikel